Arkadaşlar merhaba, sizlere norton antivürüs programı hakkında küçük bir bilgi vermek istiyorum. Eğer imkanınız var ise kesinlikle norton yüklemeyin.Kuzenin pc driverlarında varmış, format atılınca otomatik yüklüyor.Sonra lanet olası program pc'den silinmiyor.Aslında programı silmek için üretici firma program geliştirmiş ama, o programa ulaşmak ne mümkün.Firmanın adresine ftp üzerinden ulaşmak mümkün değil.Her türlü yolu denedim ne programı indirebildim, nede norton pc'den tam anlamıyla silebildim.Güvenli moddan sildiğim halde hala parça dosyaları pc'de gözükmekte.Bu işe başka türlü bir çözüm arıyorum şuan.Ayrıca norton pc'den kaldırmaya kalkıştığında o pc üzerinde ne msn açabiliyorsun, nede doğru düzgün bir internete bağlanabiliyorsun.Bu Konuda sizlere kısa manada bilgi vermek ve uyarnak istedim.KESİNLİKLE DİKKATLİ OLUN !!!
Norton yüklemeyin sakın...

•••••OZaN72•••••- Ozan72 Forum - Yönetici

Takım:
Forum Bereketi
Para: Limitsiz
Odun: Limitsiz
Kişisel İleti/Not Defteri:
- Post n°2
Geri: Norton yüklemeyin sakın...
Saol Bildirgilendirme için

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
{ İşimiz Ozan72 Forum,Gücümüz Her Geçen Gün Artan Üye+ }

Enzele- Ozan72 Forum -
Yasaklı Üye
Rép Puanı: 1489
Takım:
Forum Bereketi
Para: 0
Odun: 0
- Post n°3
Bende yüklüydü daha sonradan pcye format attım silindi iyikide silmişim.Teşekkürler

Misafir- Misafir
- Post n°4
Eğer pc'sinde bulunan hala ve silemeyen var ise aşağıda vermiş olduğum linkten programı indirip kursunlar, ve silme işlemini gerçekleştirsinler...
LİNK: rapidshare.com Norton_Removal_Tool.exe
LİNK: rapidshare.com Norton_Removal_Tool.exe

AdminTurk- Ozan72 Forum - Admin

Rép Puanı: 1116
Takım:
Forum Bereketi
Para: Limitsiz
Odun: Limitsiz
- Post n°5
Hakketen Ne bulaşık bir programmıs inşallah senin program sayesinde silecem teşekkürler bilgilendirme için